Benvinguda al curs

Benvinguts i benvingudes al Taller de familiarització amb l'entorn virtual!

Durant els dies previs a l'inici del curs aprendreu a caminar per ISPC en xarxa, l'entorn d'ensenyament i aprenentatge de l'Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Comencem?

Com moure-us per l'entorn en línia?

El Tauler: L'escriptori d'entrada per a usuaris autenticats

Un cop heu entrat identificats a ISPC en xarxa, us apareix una pantalla amb el nom del vostre curs a la part central, com ara aquesta:

Entrada a ISPC en xarxa per defecte

Com veieu, des que us hi heu identificat, l'entorn us ofereix la informació ajustada al vostre perfil. Haureu accedit, com marca el subratllat vermell, a La meva pàgina inicial, també anomenada Escriptori personalitzat.

Bloc central

El bloc central ELS MEUS CURSOS, us presenta

  • els cursos / mòduls a què esteu inscrits
  • l'activitat que hi teniu

Tot en forma d'enllaços. Per tant, només caldrà que hi feu clic al damunt i ja podreu accedir al curs o activitat que vulgueu.

La informació sobre l'estat de transmissió de les activitats, en general, és referida a les qualificacions, és a dir, sobre si s'ha transmès / no la qualificació. Si voleu informació sobre la correcta transmissió per part vostra d'una activitat, haureu de consultar-la sempre des de la pantalla a què us remet l'enllaç de l'activitat concreta.

A l'apartat CCS - Accés autenticat, se us facilita l'accés a les prestacions en línia del Centre de Coneixement en Seguretat de l'ISPC.

Blocs laterals

Per defecte, trobareu activats 3 blocs.

A la part lateral dreta, hi ha una sèrie de blocs que aporten funcions addicionals de navegació, de consulta, d'esdeveniments propers… Menús laterals Tauler

Per entrar al curs només heu de fer clic damunt del títol.

Què fer si us perdeu?

En el cas que, durant la navegació per l'entorn, us perdeu i necessiteu tornar a la pàgina d'inici del curs o de l'entorn, la manera més ràpida és fer servir el fil d'Ariadna que apareix a totes les pàgines que visitem (a la part superior esquerra de la pantalla) i que us indica sempre on us trobeu (últim punt) i com tornar a l'inici (Tauler) o a qualsevol dels punts intermedis.

Per tornar al curs, només haureu de clicar sobre l'acrònim del títol (poden veure el títol sencer quan hi passeu el ratolí pel damunt):

Navegació pel fil d'Ariadna

Si voleu tornar a l'inici, només haureu de fer clic sobre 'Tauler'.

També disposeu d'un desplegable a la part superior que us facilita l'accés a totes les opcions vinculades al vostre perfil:

Desplegable opcions perfil

Si voleu sortir, haureu d'escollir l'última opció del desplegable 'Surt', com mostra la imatge següent:

Surt (desplegable)

No deixeu mai la sessió oberta amb la vostra contrasenya quan accediu a ordinadors no personals o en dispositius mòbils!

>>